Swish & Verxter: Enkelhet och Effektivitet i Perfekt Harmoni

Mobilbetalningar växer stadigt och Swish har blivit mångas favorit. Men hur smidigt och effektivt integreras det i din bokföring? Tack vare Verxter är svaret: väldigt enkelt! Med automatisk bokföring av varje Swish-betalning i realtid, minskar vi manuell inmatning och risken för fel. Och nej, det tillkommer inga extra kostnader från vår sida för denna integration. Vi prioriterar också din säkerhet och ser till att allt sköts på det tryggaste sättet. Så nästa gång en kund väljer Swish som betalningsmetod, kan du känna dig säker på att allt hanteras korrekt och effektivt i bakgrunden av Verxter.

Mobilbetalningar växer stadigt och Swish har blivit mångas favorit. Men hur smidigt och effektivt integreras det i din bokföring? Tack vare Verxter är svaret: väldigt enkelt! Med automatisk bokföring av varje Swish-betalning i realtid, minskar vi manuell inmatning och risken för fel. Och nej, det tillkommer inga extra kostnader från vår sida för denna integration.…

Vill du dyka djupare in i hur Verxter optimerar din Swish-bokföring? Klicka här för hela artikeln.

Hur funkar Swish-betalningar med Verxter?

Så här: När en kund betalar via Swish går pengarna direkt in på ditt företagskonto. Sen sköter Verxter resten – vi ser till att varje Swish-betalning automatiskt bokförs i systemet. Inget krångel, inga manuella inmatningar.

Kommer det några extra kostnader med att använda Swish via Verxter?

Inte från vår sida. Swish-integrationen ingår i tjänsten hos Verxter. Dock kan avgifter från Swish eller din bank tillkomma, men det är inget vi lägger på.

Är det säkert att koppla Swish med Verxter?

Absolut. Vi värnar om säkerheten. Och du vet ju redan att Swish är tryggt. Med Verxter blir det inte bara tryggt, utan också smidigt.

Hur snabbt dyker Swish-betalningarna upp i bokföringen?

Direkt! När pengarna är på ditt konto ser vi till att det syns i systemet. Inga omvägar.

Vad gör jag om något krånglar med Swish-betalningarna?

Hör av dig till oss på direkten. Oavsett problemets natur kan vi ofta hjälpa till eller vägleda dig rätt.


Har du andra funderingar eller behöver hjälp med något? Vi är här för att assistera!

Rulla till toppen