Hur kan Verxter hjälpa till med personalhantering kopplat till lagar och kollektivavtal?

För varje verkstad, är medarbetarna hjärtat av verksamheten. Att navigera genom personalhanteringens komplexitet – från kollektivavtalen till specifika lagar – kan vara en utmaning för många företagsledare. Det är här Verxter kommer in. Vi erbjuder en omfattande lösning som ser till att allt går rätt till, och att ditt team trivs och din verksamhet växer. Med ett öga på allt från Motorbranschavtalet till teambyggande och arbetsmiljö, ger vi dig verktygen och kunskapen för att skapa en harmonisk och laglig arbetsmiljö.

För varje verkstad, är medarbetarna hjärtat av verksamheten. Att navigera genom personalhanteringens komplexitet – från kollektivavtalen till specifika lagar – kan vara en utmaning för många företagsledare. Det är här Verxter kommer in. Vi erbjuder en omfattande lösning som ser till att allt går rätt till, och att ditt team trivs och din verksamhet växer.…

Vill du veta mer om Verxters helhetslösning? Klicka här för hela artikeln.

Fråga: Vad innebär Verxters stöd inom personalhantering?

Svar: När det kommer till personalhantering, ser Verxter till att allt snurrar som det ska – och ja, allt detta ingår i tjänsten. Inte bara genom att vara inlästa på kollektivavtalen som Motorbranschavtalet för arbetare i bil- och traktorverkstad eller Tjänstemannaavtalet inom Motorbranschen, utan vi har också koll på mycket annat:

  1. Kompetensutveckling: Vi ger dig tips och råd om hur du kan lyfta ditt team genom rätt utbildning och kunskapsutveckling.
  2. Friskvård och hälsa: Vill du veta mer om hur du kan skapa en sundare arbetsplats? Vi har svaren.
  3. Konflikthantering: Orolig för spänningar i teamet? Hör av dig, så hjälper vi till.
  4. Rekryteringsstöd: Även om vi inte sköter rekryteringen åt dig, kan vi guida dig genom processen och se till att allt går rätt till.
  5. Policyutveckling: Vi hjälper dig att skapa och finslipa dina företagspolicies så att allt står klart och tydligt.
  6. Teambyggande och kultur: Undrar du över hur du kan boosta teamkänslan? Vi har några knep i bakfickan.
  7. Sjukskrivning och rehabilitering: Vi lotsar dig genom sjukskrivningsprocessen, så allt sköts enligt konstens alla regler.
  8. Arbetsmiljö: Vi är här för att ge stöd i alla arbetsmiljörelaterade frågor och se till att din verkstad är så säker som möjligt.

Vi ser helst att du skickar över dina funderingar som ärende, men om det krisar eller du bara vill prata igenom något, slå en signal. Och när det är dags för medarbetarsamtal eller lönerevision, står vi redo med de underlagen du behöver. Ditt team, vår prioritet. Och allt detta utan några extra kostnader. Det är så vi rullar på Verxter!

Rulla till toppen