Slipp Krånglet med Myndighetspost – Låt Verxter sköta det åt Dig

Mellan att sköta din verkstads dagliga verksamhet och uppfylla alla myndighetskrav kan myndighetsposten bli överväldigande. Men, det behöver den inte vara. Verxter tar hand om allt! Från brev via Skatteverket till meddelanden från Försäkringskassan, vi säkerställer att varje bit av myndighetspost hanteras korrekt, bokförs, betalas eller arkiveras och allt detta digitalt. Så, nästa gång du undrar över den där fakturan från en myndighet eller bara vill se statusen på din post - vet du att vi har det under kontroll. Och om något viktigt skulle dyka upp? Oroa dig inte, vi hör av oss. Med Verxter blir hanteringen av myndighetspost enkel och smidig. Läs mer för att se hur vi gör det.

Mellan att sköta din verkstads dagliga verksamhet och uppfylla alla myndighetskrav kan myndighetsposten bli överväldigande. Men, det behöver den inte vara. Verxter tar hand om allt! Från brev via Skatteverket till meddelanden från Försäkringskassan, vi säkerställer att varje bit av myndighetspost hanteras korrekt, bokförs, betalas eller arkiveras och allt detta digitalt. Så, nästa gång du…

Vill du lära dig mer om hur Verxter omvandlar myndighetsposthantering till en bris? Klicka här för hela artikeln.

Hur hanterar Verxter min myndighetspost?

Myndighetspost, det sköter vi! När ett meddelande eller brev dyker upp från myndigheter som Skatteverket, Försäkringskassan och andra, ser vi till att det går direkt in i vårt system. Vi kikar på innehållet, vidtar nödvändiga åtgärder och så sparas det digitalt. Klart!

Vad menar ni med ”nödvändiga åtgärder”?

Det kan vara allt från att bokföra en faktura, betala en avgift eller bara arkivera informationen. Vi håller koll på detaljerna så att du slipper.

Behöver jag informera er när jag väntar på viktig post?

Nej, när du är kopplad till oss, ser vi till att all myndighetspost hanteras. Men om du känner att det är något speciellt du väntar på, kan du självklart ge oss en heads-up.

Hur vet jag vad som har hänt med min post?

Genom att logga in i systemet kan du alltid se status och historik på all din post. Och om något extra viktigt dyker upp, hör vi av oss till dig.

Hur länge lagrar ni min myndighetspost?

Vi behåller din digitala myndighetspost så länge du är kund hos oss. Och självklart följer vi alla lagar och regler gällande arkivering.


Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor eller funderingar kring hur vi hanterar din post! Vi finns här för att underlätta för dig.

Rulla till toppen