Leverantörsfakturor med Verxter: Från inkommande till betalningsklar på nolltid!

Gör leverantörsfakturor dig förvirrad? Oroa dig inte längre. Med Verxter sköts allt smidigt – från att ta emot fakturan till att den är redo för betalning. Oavsett om det är en E-faktura eller en fysisk faktura du fotar, tar vi över stafettpinnen därifrån. Godkänn, och resten hanterar vi. Inga dolda avgifter, bara en sömlös upplevelse varje gång.

Gör leverantörsfakturor dig förvirrad? Oroa dig inte längre. Med Verxter sköts allt smidigt – från att ta emot fakturan till att den är redo för betalning. Oavsett om det är en E-faktura eller en fysisk faktura du fotar, tar vi över stafettpinnen därifrån. Godkänn, och resten hanterar vi. Inga dolda avgifter, bara en sömlös upplevelse…

Vill du veta mer om hur vi effektiviserar hanteringen av leverantörsfakturor? Djupdyk här i hela artikeln!

Hur skickar leverantörerna sina fakturor till Verxter?

Dina leverantörer skickar sina fakturor direkt till oss, antingen via mejl eller E-faktura rakt in i systemet. Har du en fysisk faktura? Fota bara och vips, den är inne i systemet.

Vad gör Verxter när ni får en leverantörsfaktura?

Vi tar hand om konteringen. Efter det behöver du bara godkänna fakturan för betalning. Och allt detta sköts med en direktkoppling till din bank.

Så det tillkommer inga extra kostnader för tjänsten?

Nej, allt ingår. Inga överraskningar här. Men kolla upp eventuella bankkostnader – de kan tillkomma.

Vem kollar om fakturan är korrekt?

Det gör du. Du vet ju bäst vad du har köpt.

Om något är fel med fakturan, kan Verxter hjälpa till?

Självklart! Har du funderingar eller känner att något inte stämmer? Skicka ett meddelande direkt till Verxter genom programmet. Att ge råd och stöd ingår i tjänsten.

Vad är E-fakturering, och hur funkar det med Verxter?

E-fakturering innebär att fakturan skickas direkt från ett system till ett annat, utan några mellanhänder. Vi jobbar ständigt med att ansluta dina leverantörer till E-fakturering. Det betyder att fler och fler av dina leverantörsfakturor snart kommer direkt till oss, konterat och klart.

Har du fler frågor? Meddela oss direkt i programmet. Vi finns här för att underlätta för dig och ditt företag.

Rulla till toppen