Kortinlösen med Verxter: Sömlöshet i Varje Transaktion

I dagens digitala tidsålder är smidiga betalningslösningar ett måste. Hos Verxter strävar vi efter att göra din upplevelse med kortinlösen så enkel och effektiv som möjligt. Oavsett om du redan använder tjänster som Nets, Bambora eller Resursbank, eller funderar på en annan aktör, har vi ryggen fri. Inte nog med att vi ständigt utvecklar våra befintliga integrationer, men vi står också redo att anpassa oss efter dina behov. Och oroa dig inte för krångliga uppsättningar eller dolda avgifter, vi sköter det tunga lyftet så att du kan hålla fokus på din verksamhet.

I dagens digitala tidsålder är smidiga betalningslösningar ett måste. Hos Verxter strävar vi efter att göra din upplevelse med kortinlösen så enkel och effektiv som möjligt. Oavsett om du redan använder tjänster som Nets, Bambora eller Resursbank, eller funderar på en annan aktör, har vi ryggen fri. Inte nog med att vi ständigt utvecklar våra…

Vill du veta mer om hur Verxter kan optimera din kortinlösenhantering? Klicka här för hela artikeln.

Vilka tjänster stödjer er lösning för kortinlösen just nu?

För närvarande stödjer vi transaktioner via Nets, Bambora och Resursbank. Men tack vare vår flexibla plattform kan vi enkelt anpassa oss och integrera med andra lösningar om behov uppstår.

Jag använder en annan kortinlösentjänst, kan ni stödja det?

Absolut! Även om vi har färdiga lösningar för vissa aktörer, kan vi ofta integrera med andra tjänster. Kontakta oss så ser vi över möjligheterna för din specifika tjänst.

Behöver jag göra något för att koppla upp mig mot dessa tjänster?

Nej, vi på Verxter sköter all uppsättning åt dig. Vår uppgift är att göra processen sömlös så att du kan fokusera på det du gör bäst.

Tillkommer det några extra kostnader?

Nej, när det gäller integrationen tar vi inte ut några dolda avgifter. Men kom ihåg att avgifter från kortinlösenföretagen kan tillkomma. Konsultera deras respektive webbplatser för detaljer om avgifter: Nets, Bambora eller Resursbank.

Rulla till toppen